bandic je budala ... al bi stvarno mogo dofurat stonese ... btw danas sam u jutarnjem procitao kao da su pregovori jos u tijeku ... oO
paprika afrika neznam cemu tolka frka misli ljudi su ju odabrali, sto se sad bude, ko voli nek izvoli
Ma daj molim te, ja ne znam tko je to pustio na Doru ili birao, znam samo da su svi digli frku i paniku a ja uzivam potpirujuci vatru i slusajuc ljude kako se svadaju oko toga... (osobno mislim da je Dora Nocna Mora bila puno kvalitetnija od normalne)
joj koga briga za stiklu. a svaka cast na jednome, uspjeli su postici da se o njoj prica danima i tjednima nakon dore. ma to je sve zafrkancija, i iskreno, draza mi je ta suplja veselica od onih Dajes mi krila, Vise nisam tvoja i to....ma daj, fuj
Ok luge, jas sum od Makedonija, taka da razbiram se sto pisuvate ))). Me mrzese da gi procitam site 26 strani ama procitav 8-9 od vasite muabeti, vajda ne propustiv mnogu. Razbirate li vaka makedonski ili treba da go stavmam vo upotreba mojot ocaen srpsko-hrvatski. Inace, baba mi e od Hrvatska, a dedo mi od Srbija. Pozdrav
Pa nisto posebno, znaes sekojdnevie... Lele mi se ide vo Hrvatska, letovo bev i se vooduseviv kolku e ubavo...
ajmo nesti raditi kad vec sutimo ajmo plesati dance to the music.. dance to the music : )-< : )|-< : )/-<
Joj, ovo je lose, zabrijala sam na pjesmu Apokalipso!!! Grozno, slusam ju ko neki j.... antibiotik, kad se dignem i prije spavanja zadnjih mjesec dana. Sto se slusa kod vas? ( a da nije nebuloza)