Probably, if I'm coming to Belgrade that's something I'm not gonna miss (since my bf goes there also). But the fact is...I don't drink! Hehe... It takes place in a big park called Kale...uh, I can't spell it! Nevermind
It's Kalemegdan, the fort. It has a beautifull wiew to belgrade. Very nice place, maybe the best in belgrade.
Yeah I do....but I'm haveing problems with my computer so you'll have to wait .....Oh our pretty bridges...
Yeah I found God And he was absolutely nothin' like me... Yeah God found me, and I was absolutely nothing like him. " ! U
ma poèela mi je škola prije tjedan i pol...užas!!! A prije tjedan dana sam išla malo u Split kod roðaka tak da se nisam mogla javljat...al sad sam opet tu
ma idem u matematièku gimnaziju...a ide ok.A i da ne ide,što sad mogu napravit,sama sam si to htjela....
Ja sam u prvom bio u ETS, drugi i treci u matemetickoj gimnaziji a cetvrti u obicnoj i to na jezickom smjeru. i to cak u tri grada. Ja tek nisam imao pojma zasto mi je to trebalo...I na kraju sam na sportskom faksu...
U prvom sam bio u Podgorici i igrao kosarku za Buducnost. Bio sam mnogo dobar. Tako sam upisao i ETS, Jedino me je to bar malo zanimalo. Na kraju sezone sam slomio ruku i nokad vise nisam bio ljevak. Tako je izostao i angazman u klubu i skola, pa sam se vratio u Bar i upisao gimnaziju. To sam upisao zato sto smo tamo imali bolju vezu, a kasnio sam mjesec dana sa upisom.(i jos 6 mjeseci sam nosio gips). Onda je bila velika pauza sa puno droge(prestao sam da budem sportista), skoro 2 godine. Poslije toga sam cuo da su osnovali odbojkaski klub u Baru i poceo sam malo i odbojku da igram. To je krenulo tako dobro(ali sa desnom rukom) da sam ubrzo zaboravio skolu i dolazio sam mozda jednom mjesecno(htio sam da me izbace da bih mogao da polazem vanredno jer mi roditelji nisu to dopustali). Medjutim mene razredna istrpi do kraja 4 razreda a onda mi da trecu i ja padnem. Nedjelju dana pred kraj skole. A inace sam bio dobar djak. Imao sam 1 iz fizike zato sto mi nije htjela dati 5 iako sam bio drugi na takmicenju u CG. Ja sam joj rekao da se nosi u ****** ******** ** *** ***** ********. I tako se ja prebacim u Ulcinj medju siptare i budem najbolji djak. A iz srpskog me slave kao praznik... To ti je moje skolovanje u kratkim crtama...